Met Tight Lines naar nieuwe bestemmingen

17 mei 2017 | Redactie

Visreisbureau Tight Lines heeft uitgebreide kennis met haar reisbestemmingen. De begeleiders zijn er zelf diverse keren geweest en staan dagelijks, zo niet wekelijks met deze bestemmingen in contact, spreken de gidsen, accommodatie-managers en schippers, lezen alle Facebook berichten en vangstverslagen. Met die kennis reis je als vakantieganger met een gerust gevoel naar je visrijke bestemming.

Mooie visrijke bestemmingen...

 

Tight Lines

De begeleiders van Tight Lines horen niet alleen de succesverhalen, ze weten met welk aas of kunstaas goed wordt gevangen, maar weten bijvoorbeeld ook waar je nog kunt vangen als de resultaten even wat minder zijn. Dit alles wordt met de gasten goed doorgesproken. Met een grote keus aan bestemmingen die zich bewezen hebben, wordt die keuze telkens aangevuld met nieuwe bestemmingen.

 

Die is binnen!

 

Rode Zee

Nieuwe bestemmingen in het programma zijn onder meer Cobh (Ierland), het Kjøllefjord in Noord-Noorwegen (heilbot!); Tenerife (met blauwvin- en grootoogtonijn), en het onontdekte zuidelijke deel van de Rode Zee met een diversiteit aan vissoorten, zoals tonijnachtigen, kingfish, barracuda, dorado, giant trevally, grouper en snappers, maar ook zeilvis en haaien.

 

Via de Tight Lines website, Ahoy Hengelsport of eigenaar Bert Goeree zelf ben je meteen op de hoogte van het gevarieerde aanbod aan Tight Lines visreizen.

 

Klik hieronder voor een filmpje over het vissen op de Rode Zee.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.