Yamaha Proefvaardag 21 mei

17 mei 2017 | Redactie

In Biddinghuizen vindt aanstaande zondag 21 mei een Proefvaardag plaats van Yamaha, waarbij iedereen kan inschrijven voor proefvaarten met diverse types boten en buitenboordmotoren. De Proefvaardag vindt plaats aan de Bremerbaai. Nog niet aangemeld? Wees er vlug bij!

Varen met een Linder Sportsman 440 Catch...

 

Yamaha

Tijdens de proefvaardag van Yamaha kun je uitgebreid en in de praktijk kennis maken met een complete range aan open boten, console boten, tenders en sloepen. Maar ook als je liever met een cruiser, opblaasboot, RIB of aluminium boot vaart ben je welkom. De volgende merken door Yamaha dealers verkochte boten doen mee: Buster ,  Yamarin, Crescent, Linder, Pioner , Jeanneau, Waterdream, Dock, Ribeye, YAM en Capelli Tempest. Neem gerust iemand mee naar de Proefvaardag, want er zijn voldoende activiteiten voor de jeugd. Deelname is gratis.

 

 

De onverwoestbare Buster XL...

 

Vaarbewijs mee

De proefvaarten waarvoor kan worden ingeschreven​, duren alle 15 minuten. Alle boten zijn vaarbewijsplichtig. Om zelf te kunnen varen tijdens de proefvaart, zal de schipper u om uw vaarbewijs vragen. Vergeet deze dus niet mee te nemen! Wees op tijd aanwezig, want vanaf het parkeerterrein gaan bezoekers met een pendelbus naar de locatie.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.