Dolle Meidagen bij Hengel Discount

16 mei 2017 | Redactie

De 6 Dolle Meidagen van Hengel Discount staan weer voor de deur en dat betekent een regen van aanbiedingen, acties, demonstraties, hapjes en drankjes en vertier voor iedereen. Vanwege het 14-jarig bestaan is er sowieso 14% korting op alles. De actiedagen zijn van 22 t/m 27 mei.

 

 

Mis het niet!

 

Hemelvaartsdag

De 6 Dolle Meidagen zijn gericht aan elke sportvisser in elke discipline. Zowel op gebied van roofvis, zeevissen, karper en witvis zijn er zeer scherpe aanbiedingen en bulkkortingen te ontdekken. De meeste korting is te scoren op Hemelvaartsdag 25 mei, wanneer vroeg opstaan beloond wordt met 25% korting tussen 5 en 6 uur ’s morgens; 20% tussen 6 en 7 uur en 15% tussen 7 en 8 uur.

 

 

Nieuw kunstaas voor de zeebaars, deze Gut Baits van Spro…

 

Naast deze scherpe prijzen zijn er demonstraties op elk vakgebied, live-muziek en een bar met een biertje, hamburgers, koffie, fris of de beroemde gehaktballen.

 

 

Nieuwe dobbers van Timm’s voor de witvisser…

 

NKS-kampioenen

De demonstraties worden zowel binnen als buiten gegeven. Er is een binnen- en buitenbad voor demonstraties van kunstaas, waarbij de NKS-kampioenen Hendry en Gerald je al hun tips en tricks geven over het vissen op roofvis. Voor de witvissers demonstreert Leen Harmsen de Rive materialen en zal Danny Geysen namens Lowrance demonstraties geven van toestellen en GPS kaarten op dat vakgebied.  Voor liefhebbers van Savage Gear is er de introductie van de Skinny Water hengels.

 

 

 

Ruim op voorraad voor de karpervissers: de SuperSmoke liquids van Martin SB…

 

De 6 Dolle Meidagen zijn voor elke sportvisser de moeite waard om voor naar Oldemarkt te rijden. Wie verhinderd is, kan trouwens ook via de rijkgevulde webshop aan zijn trekken komen. Mis het niet!

 

Klik hier voor meer aanbiedingen en informatie.

 

 

 

Een prachtige Rampage II 20-30 lb boothengel voor een scherpe prijs...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.