Novasol zet in op trend ‘huisboten’

13 mei 2017 | Redactie

Al drijvend vakantie vieren op een woonboot, huisboot of een andere accommodatie op of bij water. Het is een nieuwe trend waar Novasol op inspeelt en die veel sportvissers zal bevallen. Waar vakantie op het water zich voorheen beperkte tot het huren van een jacht of zeilboot, komt de rustgevende werking van water dankzij de ligging van de huizen dichterbij dan ooit. En met een kwart van de 44.000 particuliere accommodaties in de directe omgeving van water, is er keuze genoeg bij Novasol.

 

Van Scandinavie tot Nederland biedt Novasol huisboten of vakantiehuizen aan het water aan...

Noors fjord

Een modern houten huis aan de visrijke Deense Noordzee, een luxe uitgeruste villa aan de Middellandse Zee, een huis gelegen in een Noors fjord met kabeljauw en koolvis onder handbereik, of een statig pand aan de Canal Grande in Venetië. Een verblijf in een vakantiehuis nabij het water werkt kalmerend. Welke sportvisser of watersportliefhebber wil hier niet op vakantie? Novasol biedt niet alleen vakantiehuizen aan het water, maar ook drijvende huisboten en zelfs huisboten waarmee je kan varen. De ‘huisboot’ is een van de huidige trends.

 

 

De rust van een vakantiehuis op het water...

 

Huisboot

Een huisboot geeft de mogelijkheid om uit de buurt te blijven van drukke toeristische plekken. Het is een nieuwe en unieke beleving om met een huisboot van bestemming naar bestemming te varen zonder dat een officieel vaarbewijs benodigd is. Een regio ontdekken vanuit het perspectief van het water betekent aanleggen op pittoreske plekjes wanneer het uitkomt of wanneer er een lokaal evenement plaatsvindt. In alle vrijheid.

 

 

Een ideale visplek, dit Novasol huis in Oost-Knollendam aan een zijtak van de Zaan...

 

Novasol

Het gevoel van ongebondenheid op een drijvend vakantiehuis, een huis dat vastligt op het water, is nergens mee te vergelijken. Vaak liggen deze in of in de buurt van een haven. Dit compromis tussen boot en huis geeft vakantiegasten het gevoel te verblijven op een ‘privé eiland’ met iedere avond de zonsondergang voor de deur. “Mensen zoeken steeds meer naar authenticiteit, ongedwongenheid, rust en unieke ervaringen tijdens een vakantie. Met dit specifieke segment zorgen wij voor een passend antwoord hierop”, aldus Frans Schoon, directeur Novasol Benelux.

 

De meest bijzondere accommodaties op en aan het water biedt Novasol in Nederland, Kroatië, Frankrijk, Duitsland, Polen en de Scandinavische landen.

 

Klik hier voor brochures, boekingen en meer informatie.

 

 

 

Ook in Duitsland vind je 'mobiele' Novasol huisboten...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.