Tv-serie ‘Viskid’ op Nickelodeon

12 mei 2017 | Redactie

Op zondag 14 mei begint op jeugdzender Nickelodeon het nieuwe hengelsportprogramma ‘Bart leert vissen’. In deze serie krijgt presentator Bart Boonstra les van Viskid Boaz. Hun avonturen zijn vier weken lang op zondagochtend vanaf 9.40 uur te volgen op Nickelodeon.

 

Viskid Boaz, vanaf zondag ook op tv...

 

Nickelodeon

De rollen zijn als volgt verdeeld: presentator Bart Boonstra is de beginner en Viskid Boaz de expert. Nederlands bekendste jonge sportvisser en vlogger – met een eigen YouTube kanaal vol visvideo’s  – neemt Bart mee naar de waterkant om te laten zien hoe leuk, makkelijk en spannend sportvissen is.

 

Viskid Boaz

De serie is bedoeld om kinderen van 6 tot 12 jaar enthousiast te maken voor het sportvissen. Zij zien –  net als ouders die meekijken – hoe ontspannen en veelzijdig vissen is en dat je dichtbij huis met weinig materiaal al veel plezier kunt hebben. Sportvissen is de perfecte manier om kinderen naar buiten te krijgen, weg van hun smartphone en de computer. Deze eerste kennismaking met de hengelsport is als het goed is aanleiding om met een ouder en meer ervaren iemand naar de  waterkant de gaan. Want dat is natuurlijk bij uitstek de plek waar je pas echt leert vissen.

 

 

Dichtbij huis

In de vier uitzendingen van tien minuten komt iedere keer een andere hengelsportdiscipline aan bod. In de eerste aflevering gaan Bart en Boaz in de bebouwde kom witvissen met de vaste hengel. Een week later probeert het tweetal karper te vangen met de dobber en in de derde uitzending leert Bart hoe je moet snoeken met kunstaas. Het duo sluit de serie af met een wedstrijd om te kijken wie de meeste karpers kan vangen met de vaste stok en elastiek.

 

Bart leert vissen

De nieuwe kinderserie ‘Bart leert vissen’ is een unieke samenwerking tussen Sportvisserij Nederland en de wereldwijd opererende televisiezender Nickelodeon. Sportvisserij Nederland is betrokken geweest bij de totstandkoming van de uitzendingen en heeft zowel inhoudelijk als financieel een bijdrage geleverd aan dit nieuwe sportvisprogramma.

 

 

Vier weken lang

De serie wordt vanaf zondag 14 mei vier weken lang om 9.40 uur uitgezonden op Nickelodeon. Bovendien wordt iedere uitzending op de woensdag daarop herhaald om 13:20 uur. De afleveringen zijn daarnaast ook terug te kijken op www.bartleertvissen.nl en via de gratis Nickelodeon app.

 

 

Boaz en Bart Boonstra aan de waterkant...

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Kijk hieronder voor een promotiefilmpje.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.