20ste Steilôôre Trofee

12 mei 2017 | Redactie

Op zaterdag 24 juni as. organiseert HSV Oosterschelde voor alweer de 20ste keer de uiterst gezellige Steilôôre Trofee. Deze wedstrijd wordt gevist aan de dijk van de Oosterschelde in de buurt van Ouwerkerk/Zierikzee.

 

De Steilôôre Trofee trekt steeds weer wedstrijdvissers uit geheel Nederland en België vanwege het bijzondere feit dat je met een dobber over de hoofdlijn mag vissen op geep, makreel, zeebaars en andere vrijzwemmende vissen, zolang je maar met maximaal drie haken vist. Alle aas is vrij, met uitzondering van zachte krab. Vanzelfsprekend is het voorhanden hebben van een ruime emmer met zeewater verplicht! Er wordt gevist in twee vakken op hetzelfde stuk dijk. De wedstrijd begint om 14.30 uur en eindigt om 18.30 uur (hoogwater om 16.50 uur). De wedstrijdkaarten kunnen tussen 12.00 en 13.30 uur worden afgehaald in knipcafe de Barbier te Ouwerkerk. Na afloop vindt daar ook de prijsuitreiking plaats en wordt er tevens een grote loterij gehouden. Bovendien is er nog een kantprijs op nummer. De visser dient aanwezig te zijn, om voor ontvangst van de prijs in aanmerking te komen. 

 

Deelnemen?

De deelname bedraagt voor volwassenen € 10,- p.p. – korpsen à 5 personen € 25,-extra. De jeugd betaalt € 5,-  Bis nummers ook mogelijk.
Voor verdere informatie en inschrijving:

 

• Herbert van der Vlugt: hvdvlugt@gmail.com
• Johan Rombouts: tlmj67@zeelandnet.nl
• Dennis Zwiers: depennis@hotmail.com
• Wim Hilleman: hilleman01@hotmail.com

 

Steiloore-Trofee-02
Probeer het eens!


Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt door bijvoorbeeld voortdurend over hun lijnen te gooien, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met tussen het verversen van het aas door, altijd ruimte voor een praatje.

 

Steiloore-Trofee-03

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die nu een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.