Trek in een triootje?

19 mei 2017 | Redactie

Op zaterdag 9 september as. organiseert HSV Westkapelle een bijzondere strandwedstrijd, waaraan niet alleen kan worden deelgenomen door individuele deelnemers, maar ook door trio’s. Zo’n trio kun je dan zelf samenstellen.

 

Deze triowedstrijd vindt plaats aan de stranden aan de Baaiweg in Domburg, hetzelfde parcours waar twee weken later de derde PKC-wedstrijd wordt gehouden. Mochten de omstandigheden ongunstig zijn, dan wordt uitgeweken naar de stranden tussen Westkapelle en Zoutelande. Er wordt van 10.00 tot 14.00 gevist in drie vakken en de wedstrijdkaarten dienen vanaf 8.00 uur te worden opgehaald in Dorpshuis Herrijst aan de Markt 79 in Westkapelle. Vissen op centimeters, waarbij voor vis van minder dan 10 cm lang 1 punt wordt toegekend en voor vissen van 10 cm en groter punten in centimeters. Alle aas is toegestaan, met uitzondering van vaste krab, alsmede het gebruik van geur- kleur- en smaakstoffen.

 

Trek-in-een-triootje-02

 

Deelnemen?

Er kunnen maximaal 165 personen deelnemen en de deelname bedraagt voor trio’s € 15,- Daarnaast zijn er twee jeugdcategorieën, nl. t/m 12 jaar en t/m 15 jaar. Deelname in deze beide categorieën € 5,- per kind of € 7,50 voor een trio. Opgave is mogelijk tot donderdag 7 september as. 17.00 uur bij:
Hengelsport Zuiderduin aan de Joossesweg 9 en Hengelsport Melis aan de Zuidstraat 59, beide in Westkapelle. Telefonische opgave bij P. Slabber, tel. (0118) 572402 en ook via de website is aanmelden mogelijk, klik op onderstaande afbeelding.

 

Trek-in-een-triootje-03

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt door bijvoorbeeld voortdurend over hun lijnen te gooien, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met tussen het verversen van het aas door, altijd ruimte voor een praatje.

 

Trek-in-een-triootje-04

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die nu een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.