Strand en boot

21 april 2017 | Redactie

Of je nu vooral graag hoog en droog vanaf strand of dijk vist, of het juist leuk vindt om deel te nemen aan wedstrijden vanaf een grote of kleine boot, het wedstrijdenprogramma op onze site biedt letterlijk ieder wat wils...

 

Zo organiseert de Vereniging van Zeesportvissers Terheijde aan Zee op zaterdag 22 april as. in samenwerking met Hengelsport Westland uit Monster de bekende grote strandviswedstrijd om de Hengelsport Westland Bokaal 2017. Er wordt van 10.00 tot 14.00 uur gevist in vijf vakken aan het prachtige strand van Terheijde aan Zee.

 

De voorinschrijving van deze traditionele voorjaarswedstrijd is inmiddels gesloten, maar op onze site treffen jullie onze actuele wedstrijdkalender en daarnaast attenderen wij de wedstrijdvissers onder onze bezoekers regelmatig op wedstrijden die op korte termijn in het verschiet liggen en die wij graag in jullie aandacht aanbevelen.

 

Strand-en-boot-02

 

Shimano Bootviscup

Zoals de bootviswedstrijd op de Oosterschelde bijvoorbeeld, die dit jaar voor de tweede keer onder de titel Shimano Bootviscup wordt georganiseerd. Op zaterdag 15 oktober as. wordt met de bekende charterboot ms. Helga om 7.30 uur vertrokken vanuit de haven van Bruinisse, waarna drie periodes van 120 minuten worden gevist op de Oosterschelde.


Alle aas is toegestaan, met uitzondering van zachte krab en alle vis van 15 cm en meer telt. De organisatie zorgt in samenwerking met sponsor Shimano voor een mooie prijzentafel in de verhouding 1:3.

 

Het deelnamegeld bedraagt € 40,- per persoon (vanzelfsprekend excl. aas) en in verband met het beperkte aantal bootplaatsen geldt heel strikt: vol = vol.

Voor nadere informatie en inschrijving (let wel: het deelnamegeld dient op de rekening van de organisatie te zijn ontvangen!) kun je per e-mail terecht bij wibotineke@zeelandnet.nl of telefonisch bij:

  • Sjaak Verburg, tel. (NL) 06-24403833
  • of Wibo Boone, tel. (NL) 06-50695515

 

Strand-en-boot-03

 

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt door bijvoorbeeld voortdurend over hun lijnen te gooien, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met tussen het verversen van het aas door, altijd ruimte voor een praatje.

 

Strand-en-boot-04

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die nu een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst.


Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) naar redactie@publishinghouse.nl

Volledige wedstrijdkalender


Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.