Volop avontuur op de Tender

12 april 2017 | Redactie

De ms. Tender is een bekende charterboot die de klanten op hun wenken bedient. Nu de mooie dagen weer aanbreken zit de agenda alweer aardig vol bij deze prachtige visboot die voor alles in is en al volop met de kabeljauwtochten bezig is. Wees er op tijd bij om te reserveren en heb je binnenkort een snipperdag of een familiefeestje, dan zit je gebakken als je de Tender reserveert.

 

Dat zijn leuke vangsten...

 

Tender

Het ms. Tender van schipper Frank Loonstra is een altijd actieve boot, die ondanks haar formaat flexibel is en inspringt op de omstandigheden. Als ze momenteel de kabeljauw kunnen vinden, dan krijg je ook kabeljauw, maar hetzelfde geldt voor platvis en binnenkort makreel en andere zomersoorten. Het aanbod varieert van meerdaagse tochten vanuit Lauwersoog (tot aan Denemarken) tot aan waddenexpedities naar de zeehonden, of zoals vorig jaar oktober, voor enkele tochten naar de visrijke gronden in de Westerschelde.

 

Maar afhuren voor een lekkere barbecue in de prachtige scheepsbar staat al garant voor een beleving die je niet snel vergeet aan boord van zo’n mooi schip, waar we bij Zeehengelsport al eerder aandacht aan besteedden.

 

 

 Vorige week op de Tender...

 

Kabeljauw

Kijk op de website en het aanbod en prik een datum, want als het straks mooi weer is en de makreel of de kabeljauw is goed los, dan zit de boot misschien net vol. En denk ook eens aan de mooie avonden die gaan komen, waarbij je met ankervissen misschien wel onvergetelijke uren beleeft, terwijl je anders op de bank weer na het eten in slaap viel tijdens De Wereld draait Door…

 

 

Lekker eten aan boord...

 

Jong en oud

Jong en oud komen op deze leuke charterboot af en terecht, daarom worden ook jonger (tot aan 18 jaar) beloont met een 10% korting. Korting kun je ook met meerdere deals verwachten, kijk daarvoor op de website, waar het actuele aanbod en het nieuws staat vermeld. Wanneer je bijvoorbeeld 14 mensen regelt voor een boottocht, kun je zelf gratis mee. Een handige jongen in een voetbalteam of hengelsportvereniging heeft dat zo voor elkaar!

 

Binnenkort een vrije dag of even niks te doen? Kijk snel op de vaarkalender van de Tender.

 

 

 

Zon, zee, eten en drinken en vis...wat wil je nog meer op een vrije dag?

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.