Uitdagende 3D Line Thru Sandeel

11 april 2017 | Redactie

De zandspiering is voor veel rovende zeevissen een regelrechte delicatesse. De langwerpige visjes komen met duizenden tegelijk voorbij en worden gulzig belaagd door zeebaars, zeeforel, makreel, kabeljauw en alles wat honger heeft. Savage Gear heeft een mooie 3D look-a-like uitgebracht die deze zomer wel eens kon gaan schitteren…

 

Een lekkernij voor elke zoute zeerover...

 

Savage Gear

De 3D Line Thru Sandeel heeft een mooie uitdagende actie die dicht in de buurt komt van de werkelijke actie van een zandspiering, zeker wanneer er af en toe een ‘twitch’ wordt uitgedeeld bij het binnendraaien. Dankzij de line-through aanbieding kun je de haakkeuze aan de achterzijde eenvoudig zelf bepalen door er een dreg of een enkele haak (Oostvoornse Meer) aan te knopen. Bij het stoppen met binnenvissen dwarrelt het aasje als een herfstblad naar beneden. Om de lengte van de voorkomende zandspieringen te imiteren, is de 3D Line Thru Sandeel in drie maten uitgekomen: 12,5 – 15 en 17,5 cm. 

 

 

Als een speer

De body is gemaakt van sterk ABS kunststof, terwijl van binnen het gewicht zodanig is verdeeld, dat de Sandeel inwerpt als een speer, zelfs met de wind tegen. Uiteraard heeft de line-through  aanbieding het voordeel dat een gehaakte vis de haak moeilijk kan uitschudden, een groot voordeel bij veel kopschuddende rovers. 
Bij aankoop is dit kunstaasje verpakt met diverse kraaltjes, een splitring, dreg en een enkele haak.  

 

Klik hieronder om een filmpje over deze bijzondere Sandeel te zien.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.