Vernieuwde Visma 2017 website online

24 november 2016 | Redactie

De hengelsportbeurs Visma werpt zijn schaduw reeds vooruit. De vernieuwde website is online en je kunt er alles  lezen over het komende spektakel dat gaat plaatsvinden op 3, 4 en 5 maart 2017 in Ahoy Rotterdam. De nieuwe organisatoren beloven na de zeer goed ontvangen beurs van begin dit jaar, te blijven vernieuwen en publiek en standhouders een topbeurs aan te bieden.

 

Visma Nieuwe Stijl

De vorige editie van de Visma ‘Nieuwe Stijl’ – dit voorjaar van 2016 – was een beurs die de verwachtingen overtrof. Een driedaags spektakel vol beleving, gezelligheid, nieuwe activiteiten, extra demonstraties, interessante nieuwtjes, voordeeltjes en prachtige materialen. Jong en oud genoten intens van een dagje uit en velen kwamen ogen te kort. De aftrap voor het seizoen kon niet mooier beginnen en een opkomst van 14.200 bezoekers onderstreepte dat.

 

Vernieuwde Visma 2017 website online 2

 

Maart 2017

De editie van 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 maart. Het nieuwe elan en het doe- en beleefgehalte van de Visma zal ook in 2017 goed merkbaar zijn. Alle disciplines van de hengelsport zijn prominent aanwezig op de Visma en actief met talrijke stands, voorlichting, uitleg, demonstraties in echte waterbassins en adembenemende aquaria met vissen die iedereen zou willen vangen. Op materiaalgebied zal er niets ontbreken. En u weet het: jeugd t/m 13 jaar heeft gratis toegang.

 

Houd dus de site in de gaten voor de nieuwste toevoegingen in de aanloop naar maart 2017 en blijf op de hoogte voor de ‘aftrap van 2017’!

 

Klik hier voor meer info.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.