Tarpoenvissers Wenduine

14 oktober 2016 | Redactie

Op zondag 6 november as. organiseert de bekende Vlaamse zeehengelsportvereniging Tarpoenvissers Wenduine hun 48ste internationale kusthengelwedstrijd aan het strand van Wenduine. Hoewel deze wedstrijd tevens geldt als finale voor het Kampioenschap van België 2016, kunnen ook individuele vissers deelnemen, die niet zijn aangesloten bij een club; iedereen is welkom.

 

Op de wedstrijddag kunnen de wedstrijdkaarten vanaf 7.30 uur worden afgehaald in Lokaal De Beurs, Markt 15 te B-8420 Wenduine en dan kan er ook nog voor de wedstrijd worden ingeschreven. Er wordt gevist van 10.00 tot 14.00 uur volgens de reglementen vfk Kampioenschap van België en witjes zijn als aassoort verboden. Aansluitend vindt rond 16.00 uur in Zaal Wielingen aan de Graaf Jansdijk 18 te B-8420 Wenduine de trekking plaats van de winnende Tombola-loten, om 17.00 uur gevolgd door de bekendmaking van de einduitslag van het Kampioenschap van België en de bijbehorende prijsuitreiking, plus de prijsverdeling van de strandwedstrijd zelf. De eerste prijs binnen de wedstrijd is €250,- contant en daarnaast is er een speciale prijs voorzien voor alle zonewinnaars en hebben alle jeugdvissers (tot 18 jaar) prijs.

 

Vooraf inschrijven kan via site www.tarpoenvissers.be - wedstrijden of per e-mail bij marc.verkest@telenet.be

 

Tarpoenvissers Wenduine 2

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging of organisator die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. De hierboven aangekondigde informatie kan daarbij als voorbeeld dienen. Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.