The First Shot | vlog Mehmet Büyükyilmaz

20 september 2016 | Mehmet Büyükyilmaz

Mehmet Büyükyilmaz

Mehmet Büyükyilmaz is een door-en-door fanatieke zeebaarsvisser (met kunstaas) en deelt in zijn vlogs live aanbeten op de bekendste stekken van Rotterdam!

Onze vaste vlogger Mehmet heeft ook de afgelopen tijd weer ontelbare uren doorgebracht in zijn favoriete Europoortgebied. Hoppend van kantvisstek naar kantvisstek – mits die tenminste niet onbevisbaar waren vanwege kort onder de oever geschoten staande netten. Maar die nettenellende is een heel ander verhaal!

 

De laatste dagen was de visserij redelijk goed, maar je moest daar dan wel veel stekken voor afgaan en er vooral ook bij verschillende getijden vissen. Zoals dat gaat, maakte Mehmet goeie en slechte momenten mee. Soms ook kwam hij tot de conclusive dat-ie heel slordig aan het vissen was geweest, zoals die keer dat hij er tot z’n eigen schade en schande achter kwam dat hij zijn voorslag niet afdoende had gecontroleerd. Maar daar stonden dan weer heel mooie momenten tegenover, waaronder  dat van “The First Shot” waaraan deze vlog zijn titel dankt.

 

Dit allemaal laat Mehmet kort in deze vlog zien. Het gevoel is goed; zo langzamerhand geeft de natuur het idee dat we nu écht in de maand september zitten en Mehmet is dan ook hoopvol dat de baarsvisser vanaf nu meer van deze momenten gaan meemaken…

 

Voor de eerdere vlogs van Mehmet, zie ons YouTube kanaal.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.