Krakende hengels… | vlog Mehmet Büyükyilmaz

13 augustus 2016 | Mehmet Büyükyilmaz

Mehmet Büyükyilmaz

Mehmet Büyükyilmaz is een door-en-door fanatieke zeebaarsvisser (met kunstaas) en deelt in zijn vlogs live aanbeten op de bekendste stekken van Rotterdam!

Som zit het mee, soms zit het tegen! Afgelopen week zat het onze vaste vlogger Mehmet een keertje geweldig mee, toen hij samen met Jelle de Moor - juist: de broer van!- een dag mee ging met de BassExpress van Lesley Luijer.

 

Met z’n drieën vingen de mannen vanuit de ruime aluminium vismachine van schipper Lesley in het Rotterdamse Europoortgebied maar liefst 34 zeebaarzen, waarvan het overgrote deel boven de wettelijke minimummaat van 42 cm en zelfs de nodige 60-plusser. Bovenmaats of niet maakte in dit geval overigens niets uit, aangezien al die baarzen weer werden losgelaten.

 

In deze vlog zie je krakende hengels en het kost Mehmet overduidelijk moeite om met zijn ene hand in te zoomen op een vis die naast hem richting boot wordt gedirigeerd, terwijl hij met de andere hand zélf ook een hengel hanteert.
Geniet van onderstaande beelden, want het enthousiasme van deze baarspikeurs is ronduit aanstekelijk…

 

 

Voor meer informatie over de BassExpress van Lesley Luijer en de mogelijkheden om zélf met deze schipper / gids te gaan vissen, klik op onderstaand logo:

 

Krakende hengels 02

 

Voor de eerdere vlogs van Mehmet, zie ons YouTube kanaal.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.