The Battle – manche 1 | vlog Mehmet Büyükyilmaz

10 augustus 2016 | Mehmet Büyükyilmaz

Mehmet Büyükyilmaz

Mehmet Büyükyilmaz is een door-en-door fanatieke zeebaarsvisser (met kunstaas) en deelt in zijn vlogs live aanbeten op de bekendste stekken van Rotterdam!

In zijn nieuwste vlog brengt Mehmet verslag uit van zijn in de diverse social media breed uitgemeten battle over twee manches met mede-zeebaarsvisser Siu de Moor. Beide mannen bieden tegen elkaar op voor wat betreft hun zeebaars skills en dan is er slechts één manier om keihard te bewijzen wie er – in ieder geval op dit moment – de sterkte is.

En dus reed Siu in het holst van de nacht naar het Rotterdamse Europoortgebied om daar in de achtertuin van Mehmet de eerste confrontatie aan te gaan. Na vijf uur bleek dat Mehmet zijn thuisvoordeel heeft weten te verzilveren… Hoe de score precies eindigde, zie je in dit leuke filmpje.

 

 

Er volgt echter nog een tweede manche en die wordt komend weekend vanuit de boot van Siu uitgevochten in het havengebied van IJmuiden, waar Siu dan zijn thuisvoordeel hoopt te kunnen uitbuiten.

 

En o ja: er is in deze vlog ook nog sprake van een te winnen prijs voor die bezoeker van de Facebookpagina van Zeehengelsport die heeft weten te voorspellen met hoeveel centimeter de winnaar van deze eerste manche aan de loop zou gaan.

 

We hebben inderdaad een winnaar en wil je weten wie de door Ultracast beschikbaar gestelde Cinnetic Explorer Seabass 270 hengel heeft gewonnen?

Kijk daarvoor dan vandaag (woensdag 10 augustus) om 11.00 uur op deze site.

Aansluiten wordt de winnaar ook bekend gemaakt op de Facebook-pagina van Zeehengelsport magazine.

 

Voor de andere vlogs van Mehmet en Siu, zie ons YouTube kanaal.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.