Laat ze zweven | vlog Mehmet Büyükyilmaz

24 juni 2016 | Mehmet Büyükyilmaz

Mehmet Büyükyilmaz

Mehmet Büyükyilmaz is een door-en-door fanatieke zeebaarsvisser (met kunstaas) en deelt in zijn vlogs live aanbeten op de bekendste stekken van Rotterdam!

In zijn nieuwste vlog bewijst Mehmet eens temeer geen geheimen te hebben. Geen ‘geblurde’ achtergronden dus om zijn stekken in het Rotterdamse Europoortgebied onherkenbaar te maken en geen kunstaasjes die angstvallig uit beeld worden gehouden.

 

Je ziet precies hoe Mehmet zijn shad op een licht loodkopje aanbiedt en daarbij probeert het rubber een zo lang mogelijke glijvlucht te laten maken. Want juist tijdens die vlucht wordt het kunstaas vaak gegrepen door een getriggerde zeebaars. En dat leidt dan weer tot knallende aanbeten, die live te zien zijn.

 

Mehmet doet met dit vlog beslist weer heel veel (potentiële) zeebaarsvissers een groot plezier!
Bekijk deze vlog en andere vlogs van Mehmet op ons YouTube kanaal.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (3)

 

r engelen

Mehmet ik had een vraag over de crafty sea bass light game 8503 300cm is deze ook nog goed te gebruiken met kopjes 6-12 gr is er dan nog goed contact met het kunst aas ?
ik vis nu met de ashura 270 en de technium 300cm maar ik vind 1 hengel meenemen over de stenen
makkelijker weet jij iets meer over de prijzen en waar te koop .Je filmpjes zijn echt zo als een vis filmpje moet zijn .
gr rik

Ramesh

Hallo mehmet,
Als eerst wil ik zeggen dat ik enorm heb genoten van je mooie compilatie. Mooie beelden wn leuke teksten erbij en ook bijpassende muziek. Je hebt ook hiermee vele beginnende en ook ervaren zeebaars enorm mee geholpen. Ik kan niet wachten op de volgende aflevering. Complimenten en bedankt voor de tekst en uitleg. Ga zo door,
Groetjes Ramesh

martin de bruijn (dordrecht)

Mehmet zag er weer super mooi uit met mooie vangsten.