Meet Mehmet | Vlog Mehmet Büyükyilmaz

01 juni 2016 | Mehmet Büyükyilmaz

Mehmet Büyükyilmaz

Mehmet Büyükyilmaz is een door-en-door fanatieke zeebaarsvisser (met kunstaas) en deelt in zijn vlogs live aanbeten op de bekendste stekken van Rotterdam!

In zijn eerste vlog stelt Mehmet Büyükyilmaz zich kort aan jullie voor en neemt hij jullie na zijn werk mee naar twee stekken in het Europoortgebied, waar hij aan het begin van de avond zijn shadje laat ‘huppelen’. Op de eerste stek levert dat nog niet veel op, maar later volgen er enkele (scholen)baarsjes. Reken er echter op dat Mehmet jullie in volgende vlogs knallende aanbeten van superbaarzen zal laten zien, want ook die weet hij met grote regelmaat te vangen.

 

Bekijk deze vlog en andere vlogs van Mehmet op ons YouTube kanaal.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (3)

 

Mehmet Buyukyilmaz

Richard bedankt voor je leuke reactie. Zie je gauw weer met de koffie bij Rinus

Redactie Zeehengelsport

Dank voor je sympathieke reactie, Richard!

Richard van der Haven

Ik ken Mehmet nu al een tijdje en vind dit alleen maar super gaaf voor hem. Ik weet dat dit zijn passie is, ja vissen op Zeebaars. Maar vooral het delen van kennis. Naar mijn persoonlijke mening zijn er helaas nog maar zat vissers die niets kwijt willen over hun technieken dan wel stekken. Ja dat laatste kan ik wel begrijpen want vang je eens veel ergens wil je niet dat de volgende dag de stek vergeven is van de mee kijkende "stekkenpezers" En wat is dan een stekkenpezer? Iemand die denkt dat die ene plek altijd vis oplevert. Ik weet zeker als je hem aan de waterkant tegen komt dat je veel maar zeer zeker ook de goede informatie zult krijgen. Want ook daarin zit verschil. Iemand kan veel zeggen over iets, maar of het dan ook de waarheid is? Er zijn gewoon mensen die anderen op het verkeerde been proberen te zetten, men gunt elkaar niet dat ene visje waarvan er misschien wel duizenden rond zwemmen. En ja Mehmet, ik zal je een echte sigaar uit de Dominicaanse Republiek geven...dat staat beter dan die sigaret ;)