Tronixpro sponsor van twee Nederlandse zoute WK-ploegen

30 mei 2016 | Redactie

Vers van de pers kunnen we hier melden dat het Engelse Tronixpro de afgelopen week een sponsorovereenkomst is aangegaan met Sportvisserij Nederland. Vanaf heden levert deze in zoute wedstrijdkringen zeer bekende ‘brand’ een wezenlijke financiële bijdrage ten gunste van de uitzending van de officiële Nederlandse landenteams naar de WK’s-Strandvissen voor Senioren en U21.

 

De zoute wedstrijdtak van Sportvisserij Nederland kende vele jaren een betrouwbare en zeer gewaardeerde partner in SPRO / Gamakatsu. Nadat deze in Vianen gevestigde groothandel eerder dit jaar te kennen had gegeven het langjarige sponsorcontract niet te willen verlengen, benaderde Sportvisserij Nederland de importeur van Tronixpro in de Lage Landen, Ultracast. Eigenaar Didier Laroy van Ultracast toonde zich van meet af aan zeer geïnteresseerd in een dergelijke samenwerking, temeer aangezien hij onlangs de bekende jonge wedstrijdvissers Kees Gillissen en Joeri Minderhoud als Prostaffers voor Tronixpro heeft weten aan te trekken.
Zie daarvoor: https://www.zeehengelsport.nl/919/prostaffers-voor-tronixpro/

 

Tronixpro sponsor van twee Nederlandse zoute WK-ploegen 2

Directeur/eigenaar Didier Laroy van Ultracast met de bekende jonge wedstrijdvissers en als Prostaffers voor Tronixpro Kees Gillissen en Joeri Minderhoud.

 

Jeugd

Didier benaderde de CEO van Tronixpro George Cunningham en ook hij reageerde enthousiast. Tronixpro timmert de laatste jaren enorm aan de weg in de UK en is daar in de zoute wedstrijdvisserij niet meer weg te denken. Vanzelfsprekend zijn de prima resultaten van de diverse Nederlandse WK-teams ook in Engeland niet onopgemerkt gebleven en dan met name ook die van de jonge strandvissers U21. Met het oog heel duidelijk gericht op de toekomst en het voornemen van Tronixpro om ook op het continent een speler van formaat te worden, komt deze mogelijkheid om nauw samen te werken met Sportvisserij Nederland precies op het juiste moment.

 

Tronixpro sponsor van twee Nederlandse zoute WK-ploegen 3

George Cunningham van Tronixpro bracht samen met Didier een bezoek aan het redactiekantoor van Zeehengelsport magazine.

 

Kennismaking

Eerder deze maand waren Didier Laroy en George Cunningham op het hoofdkantoor van Sportvisserij Nederland in Bilthoven om daar een eerste initiërend overleg te voeren en zo mogelijk meteen ook de beoogde samenwerking te bekrachtigen in de vorm van een driejarige sponsorovereenkomst. Die overeenkomst kon uiteindelijk de afgelopen week ook worden ondertekend, waarmee de afvaardiging van twee van de officiële Nederlandse afvaardigingen  naar de diverse WK’s strandvissen voor de komende jaren weer een solide basis heeft gekregen. Didier en George maakten meteen ook van de gelegenheid gebruik om een kort bezoek te brengen aan het redactiekantoor van Zeehengelsport, aangezien ons magazine vanouds een belangrijke rol speelt in de berichtgeving over de grote internationale wedstrijden en WK’s.

 

Meer informatie

Meer informatie over de samenwerking tussen Tronixpro en Sportvisserij Nederland volgt via de diverse media van onze nationale belangenbehartiger. Check daartoe o.a. de website:

 

Tronixpro sponsor van twee Nederlandse zoute WK-ploegen 4

 

Het kan niet anders, of jullie zullen ook via onze website regelmatig nieuws van Tronixpro voorbij zien komen.
Kijk bijvoorbeeld maar eens naar dit instructieve filmpje over de Cobra GT-strandhengel:

 

 

Voor nadere informatie over de producten van Tronixpro en de verdeling in Nederland en België, zie: www.ultracast.nl en de Facebookpagina: www.facebook.com/tronixproteambenelux


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.